Az alábbiakban a GONDOSKODÁS PLUSZ Betegségbiztosítással összefüggő nyomtatványokat találja.

GONDOSKODÁS PLUSZ Betegségbiztosítással kapcsolatos nyomtatványok


Regisztrációs nyilatkozat

Az új, választható szolgáltatást Gondoskodás PLUSZ Betegségbiztosítás 2018 márciusában kerül bevezetésre. A biztosítás havidíja mindössze 6.500 Ft személyenként, mely összegért járóbeteg ellátást, laborvizsgálatokat, nemzetközi második orvosi szakvéleményt, és egyéb diagnosztikai ellátásokat vehetnek igénybe a biztosítottak (regisztrált tagok és jogosultjai), ellátásszervező irányításával.

A nyomtatvány segítségével biztosíthatja bejelentett szolgáltatásra jogosultjait, hogy ők is részesülhessenek a Gondoskodás PLUSZ Betegségbiztosítás előnyeiből.

A nyomtatványt eredeti példányban szükséges beküldeni a kitöltést és aláírást követően (postai úton, MKB Bankfiókon, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon keresztül).

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bevezetésre akkor kerül sor, amennyiben a Biztosítóval kötött szerződés szerinti minimális regisztráció megtörténik.Lemondó nyilatkozat

Amennyiben nem szeretné igénybe venni a továbbiakban a Gondoskodást PLUSZ Betegségbiztosítást, a lemondást a nyomtatvány segítségével teheti meg.

A lemondás kizárólag írásban tehető meg. A nyomtatvány az aláírás és kitöltést követően beküldhető postai úton, ügyfélszolgálatunkon vagy MKB Bankfiókon keresztül, valamint faxon, szkennelt formában e-mailen is.