Az alábbiakban a fő témák szerint csoportosítva megtalálja pénztárunk által használt hagyományos nyomtatványokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy legtöbb nyomtatványunk az Elektronikus ügyiratkezelésbe bejelentkezett tagjaink számára tökéletesen papírmentesek, vagyis számítógépen kitölthető, és interneten keresztül beküldhető. Ezzel a feldolgozási idő is gyorsul, pénztárunk válaszüzenetei is elektronikus úton kerülnek el Önhöz, szintén lényegesen kevesebb idő alatt.

A jobb oldalon található sárga ablakban bejelentkezhet Személyes tárhelyébe. Ha Ön már nyilatkozott e-ügyintézésre, akkor legtöbb nyomtatványunkat ott kitöltheti és beküldheti elektronikusan, ha még nem nyilatkozott róla, akkor Személyes tárhelyén kitöltheti az erre vonatkozó nyomtatványt, és annak Pénztárba küldését, és Pénztár általi regisztrálását követően már Személyes tárhelyében, a többi nyomtatványt is a postai út kihagyásával küldheti be Pénztárunkba.

Tagsági adatokkal kapcsolatos nyomtatványok

Az alábbiakban a tagsági jogviszony létesítéséhez, illetve a személyes adatok nyilvántartásához szükséges nyomtatványokat találja.


GONDOSKODÁS Egészségbiztosítással kapcsolatos nyomtatványok

Az alábbiakban a GONDOSKODÁS Egészségbiztosítással összefüggő nyomtatványokat találja.


Kifizetéssel kapcsolatos nyomtatványok

Az alábbiakban az egészségpénztári termékek és szolgáltatások egészségpénztári számláról történő kifizetésének igényléséhez szükséges nyomtatványokat találja.


Személyes átvilágítás nyomtatványai

Az alábbiakban a Pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény általi kötelező pénztártagi átvilágítás nyomtatványait töltheti le.


MKB Egészségkártyával kapcsolatos nyomtatványok

Az alábbi nyomtatványok új kártya megrendelésére, vagy kártyamegújulás lemondására szolgálnak.


Kilépéssel, a pénztárból átlépéssel, haláleset miatt történő elszámolással kapcsolatos nyomtatványok

Az alábbiakban a kilépéssel, más pénztárba történő átlépéssel és a haláleset miatt történő elszámolással kapcsolatos nyomtatványokat találja.


    Iránytű a pénztári szolgáltatásokhoz

Kiadványunkban összefoglaló áttekintést nyújtunk az egészség- és önsegélyező pénztári lehetőségekről, feltételekről, eljárásokról, gyakorlati, praktikus útmutatással segítve a minél széleskörű felhasználást.

Egyéb nyomtatványok:

A Pénztártag egyéni egészségszámlájának meghatározott részét a rendelkezéstől számított két évre lekötheti, mellyel vállalja, hogy a lekötött összeget a kétéves időtartamon belül nem veszi igénybe. Ekkor a lekötött összegre 10% adókedvezmény jár (a további adókedvezmények keretén belül). Idő előtt feltörés esetén a feltört összeg után a tagnak adóznia kell.
A nyomtatványt a személyes tárhelyén keresztül elektronikusan elégséges beküldeni.