Az alábbiakban a GONDOSKODÁS Egészségbiztosítással összefüggő nyomtatványokat találja.

GONDOSKODÁS Egészségbiztosítással kapcsolatos nyomtatványok


Regisztrációs nyilatkozat

A nyomtatvány segítségével biztosíthatja bejelentett szolgáltatásra jogosultjait, hogy ők is élhessenek a Gondoskodás Egészségbiztosítás előnyeiből. (Tagjaink automatikusan részesei a Gondoskodás Egészségbiztosításnak, részükre Regisztrációs lap kitöltésére nincs szükség.)

Ezt a nyomtatványt kell kitölteni abban az esetben is, amennyiben Ön korábban lemondta a szolgáltatást, de most újra szeretne vele élni. Fontos tudnivaló, hogy a Gondoskodás Biztosítás tag által történő újbóli regisztrációja csak következő év első napjától léphet életbe.

A nyomtatványt eredeti példányban szükséges beküldeni a kitöltést és aláírást követően (postai úton, MKB Bankfiókon, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon keresztül).Szolgáltatásra jogosultak bejelentése nyomtatvány

Amennyiben igényelné közeli hozzátartozója részére is a Gondoskodást Egészségbiztosítást, ez csak abban az esetben lehetséges, ha ők be vannak jelentve szolgáltatásra jogosultként. A bejelentést a nyomtatvány segítségével teheti meg.

A nyomtatványt eredeti példányban szükséges beküldeni a kitöltést és aláírást követően (postai úton, MKB Bankfiókon, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon keresztül).

Elektronikus ügyintézésre bejelentkezett tagjaink a Személyes tárhelyen keresztül is beküldhetik.Belépési nyilatkozat

Amennyiben szeretne az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagja lenni, és ezáltal részesülni a Gondoskodás Egészségbiztosítás előnyeiből, kérjük töltse ki a belépési nyilatkozatot és küldje meg részünkre egy eredeti példányban aláírva, tanúkkal ellátva, papíralapon.

A nyomtatványt eredeti példányban szükséges beküldeni a kitöltést és aláírást követően (postai úton, MKB Bankfiókon, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon keresztül).Lemondó nyilatkozat

Amennyiben nem szeretné igénybe venni a továbbiakban a Gondoskodást Egészségbiztosítást, a lemondást a nyomtatvány segítségével teheti meg.

A lemondás kizárólag írásban tehető meg. A nyomtatvány az aláírás és kitöltést követően beküldhető postai úton, ügyfélszolgálatunkon vagy MKB Bankfiókon keresztül, valamint faxon, szkennelt formában e-mailen is.