Bejelentkezés / Bejelentkezési segítség
Segítség a bejelentkezéshez


Tisztelt Pénztártagunk!

Első belépéskor a következőkben leírt „első belépés” szabályai szerint járhat el:
1. Azonosító: azonosítóként kérjük, hogy az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztártól kapott pénztártagi azonosító számot szíveskedjék mindenkor megadni. (A pénztártagi azonosító számot a Pénztár a belépéskor a Belépési Nyilatkozatán/Tagsági okiratán közölte Önnel, valamit egészségkártyáján is megtalálható.)
2. Első belépés: a jelszó a születési dátuma pontok nélkül ÉÉÉÉHHNN formátumban. Pl.: 19451231
3. Amennyiben elektronikus ügyintézésre regisztrált, úgy a belépést követőn azonnal a megadott e-mail címére elküldjük a belépéshez szükséges egyedi jelszavát. Az egyedi jelszóval újra be kell jelentkeznie. Az adatbiztonsági előírásoknak megfelelően ezt követően a jelszót meg kell változtatnia. Az új jelszó minimum 8 karakter kell legyen, szerepelnie kell benne kis- és nagybetűnek valamint számjegynek is. A későbbiekben már a megadott új jelszavát használhatja a bejelentkezéshez.
4. Amennyiben elektronikus ügyintézésre nem regisztrált, a belépést követően a jelszót meg kell változtatnia, az előbbiekben leírt feltételeknek megfelelően.

Amennyiben rendelkezik Intézményünknél bejelentett e-mailcímmel, és elfelejtette jelszavát, kérjük, használja az Elfelejtett jelszó menüpontot.

Amennyiben a bejelentkezéssel illetve a jelszó módosítással kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár Ügyfélszolgálata a 06 1 268 7614-es telefonszámon munkanapokon ügyfélszolgálati időben készséggel áll rendelkezésére.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár