Eseti bankkártyás befizetés
Tájékoztató a használathoz

Üdvözöljük az egészségpénztári online Bankkártyás befizetési rendszerben! Bankkártyával történő tagdíjbefizetéshez kérjük, tekintse át a legfontosabb felhasználási tudnivalókat.

  • Bankkártyával történő egyéni tagdíjbefizetést online, a Pénztár weboldalán teljesíthet.
  • Az elektronikus fizetés az OTP Mobil Szolgáltató Kft. SimplePay rendszerén keresztül történik, VISA, Mastercard, Maestro bankkártyák használatával. (Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot kártyakibocsátó bankjával.) A szolgáltató Online Fizetési Rendszer Tájékoztatója, illetve Adatkezeléséről szóló tájékoztatója megtalálható az online fizetési felületen.
  • Befizetési gyakoriságnál eseti befizetésre van lehetőség, a Pénztár publikus weboldalán, vagy Személyes tárhelyből, bejelentkezést követően, bankkártya regisztráció nélkül. A terhelendő bankkártya adatait minden alkalommal meg kell adni, a kártyabirtokos által megadott összeg egyszeri alkalommal kerül levonásra. A befizetés elindításakor szükséges azonosító adatok: tagi azonosító, tagnév, születési dátum, értesítési e-mail cím a befizetés státuszának automatikus visszaigazolásához.
  • Befizetés kizárólag aktív tagállapotú egyéni számlára történhet
  • A bankkártyás feltöltés összege adóvisszatérítésre jogosító befizetés. A bankkártyával történő befizetés összege a pénztártag egyéni számláján, az Alapszabályban meghatározott felosztási sáv szerinti működési költség levonása mellett kerül lekönyvelésre (Alapszabály 8.3. pontja).
  • Fontos könyvelési információ: befizetései tervezésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy bankkártyás befizetés esetén a teljesítés dátuma T+3 munkanap. A befizetést követő 3 értéknappal kerül a Pénztár bankszámlájára az indított befizetés, amely alapján az egyéni számlára történő könyvelés megtörténhet, ezen dátum minősül majd a befizetési dátumnak.
  • A fizetési folyamat titkosított csatornán, a SimplePay elektronikus fizetési rendszerén keresztül történik, kártyaadataihoz Pénztárunk nem fér hozzá, kártyaadatokat nem kezel.
  • A bankkártyás befizetéshez kapcsolódó tranzakciós költséget a Pénztár viseli, a pénztártag, kártyabirtokos számára díjmentes a tranzakció.

A bankkártyás fizetésben elfogadott kártyatársaságok logói

Tagi azonosító:
Tagnév:
Születési dátum: *
Értesítési e-mail cím:
Fizetendő összeg:
Az elfogadáshoz szükséges az Adatátadási Nyilatkozat megnyitása, amelyet megtehet a következő linkre kattintva: "Nyilatkozat"
Bankkártyás befizetés Részletes tudnivalók
A fizetést lebonyolító szolgáltatóról itt olvashat, a szolgáltató adatkezeléséről pedig itt talál tájékoztatót.