Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár több mint 210 ezer fős tagságával, több mint 14 milliárd forintos vagyonával és 15 ezer szolgáltató helyével az egyik legnagyobb és az egyik legjobb feltételű hazai egészségpénztár.

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár valamennyi jogszabály által engedélyezett szolgáltatást finanszíroz. A Pénztár alapelve, hogy minél nagyobb mozgásteret adjon tagjai részére, s kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a lehető legszélesebb körben segítse az egészség megőrzését célzó, betegségmegelőző-, valamint az egyéb egészségügyi programokon való részvételt.

A csatlakozás előnyei

A 210 ezer Pénztártag (2018.02.28.) közel ennyi családot és lehetséges partnert jelent az Ön részére is.

Szolgáltatói szerződések

Milyen feltételekkel válhat szolgáltatóvá? Itt megtudhatja.

MKB Egészségkártya elfogadási módok

Az MKB Egészségkártya használata helyben, a szolgáltatónál

A Pénztár - a POS terminálos és a telefonos engedélyeztetés mellett - bevezette az internetes engedélyeztetést, mely szolgáltatással a Szolgáltatóknak ingyenes lehetősége van a kártyaelfogadásra.
Az egyes szolgáltatóknál a Szolgáltató-keresőben külön feltüntetésre kerül, ha a helyszínen, a Szolgáltató és a Pénztártag együttes jelenlétében, az MKB Egészségkártya ilyen módon is használható fizetésre.

A használat, azaz az engedélyezés 3 formában történhet:

  • POS terminál alkalmazása (kártyalehúzás): nincs PIN kód kérés
  • Telefonos engedélyezés alkalmazása: a Szolgáltató által a Kártyaközpontunkon keresztül telefonon (voice autorizáció), minden nap 8-20 óra között,
  • Internetes engedélyezés alkalmazása: Szolgáltató által a Kártyaközpontunk weboldalán történő engedélyezés, melynek menetét ide kattintva tekintheti meg.

Szolgáltatóként az  Internetes engedélyezés kezdeményezését az alábbi nyomógomb segítségével megteheti:

A fizetési módok részletes leírását megtalálja a Kártyahasználati Szabályzat  8.-9. pontjaiban.