Az alábbiakban MKB Csoporton kívüli kiemelt partnereink ajánlatait, az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjai számára kialakított kedvezményes lehetőségeket tekintheti át.

Karácsonyi ajándékötlet 10% kedvezménnyel!

Pénztártagjaink számára a Revans 2000 Kft. jóvoltából a saját vagy a családtagjaik részére egyaránt akciósan vásárolhat, akár Karácsonyi ajándékot is.

Figyelem: A Beurer, Berkemann és Scholl termékek egy része elszámolható az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztári számlájáról, melyről részletesen honlapunkon tájékozódhat, az elszámolható termékek menüpontban. Ne feledje, hogy egyéni befizetés esetén 20%-os adókedvezményt érvényesíthet, így még jobban csökkentheti a költségeit.

A Revans 2000 Kft. üzleteinek listája és a kupon: itt található.

Az akció érvényesíthető: 2016.december 31-ig.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!


Komplett fogászati szűrő és szájhigiéniás csomag 70% kedvezménnyel!

A Villányi Dent Bt. jelentős árengedménnyel biztosít komplett szűrővizsgálati csomagot Pénztártagjaink részére, évente egyszeri alkalommal.

A csomag tartalma: szakorvosi konzultáció, panoráma röntgennel támogatott állapotfelmérés, írásos kezelési terv készítése, szájüregi rákszűrés, ultrahangos fogkő eltávolítás, fehérítő hatású polírozással.

Tipp: fogászati költségeit teljes mértékben fizesse MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztári számlájáról, mivel a költségei után - egyéni befizetés esetén - 20%-os adókedvezményt érvényesíthet, azaz az adóbevallásában visszaigényelheti az összeget, melyről bővebben itt tájékozódhat.

Az akció visszavonásig érvényes - javasoljuk igénybevétele előtt érdeklődjön a szolgáltatónál -, a kedvezmény részleteiről és az elérhetőségekről itt tájékozódhat!