Az alábbiakban kiemelt partnereink ajánlatait és az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjai számára kialakított kedvezményes lehetőségeket tekintheti át.

MKB PÉNZTÁRAK AJÁNLATAI

A pénzügyi biztonság az öngondoskodás által előre tervezhető, ehhez a három legkézenfekvőbb lehetőség az önkéntes nyugdíjpénztári (www.mkbnyp.hu), az önkéntes egészségpénztári formák, ahol a tagok tulajdonosok és egyben ügyfelek is. Ezen megtakarításokat az állam jelentős adókedvezményekkel ösztönzi: az egyéni befizetés után a személyi jövedelemadóból 20% adókedvezmény visszaigényelhető az önkéntes pénztárba évente akár 150 000 Ft összegben. Mindemellett a munkáltató kedvező adózási feltételek mellett nyújthat béren kívüli juttatásként hozzájárulást dolgozóinak akár az MKB Pénztári ajánlataiból vagy a közkedvelt MKB Széchenyi Pihenőkártya (www.mkbszepkartya.hu) béren kívüli juttatás lehetőségével.

Az MKB-csoport a pénztári szférában és a SZÉP Kártyában is átfogó, teljes szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A Munkáltató részére biztosítjuk a személyes konzultáció, valamint írásos formában a tájékoztatás lehetőségét, a további kérdések pontosítása érdekében. Igény szerint prezentációk tartásával vállaljuk a dolgozók felkészítését is a felhasználással, illetve a rendszerek megismertetésével kapcsolatban. Az egyes MKB pénztárakról és az MKB SZÉP Kártyáról részletes ajánlati anyagot küldünk kérésre. Honlapjainkon a kapcsolattartáshoz szükséges valamennyi nyomtatvány, így a munkáltatói szerződés minták is megtalálhatók, letölthetők.

Legyen Ön is MKB SZÉP Kártya-birtokos

A SZÉP Kártya esetében kizárólag a munkáltató nyújthat támogatást, a rendszer nem teszi lehetővé az egyéni befizetést, viszont széleskörű felhasználást biztosít, ezért érdemes a cafetériaban választani illetve amennyiben módja van, kérje munkáltatójától, mint béren kívüli juttatást.

MKB Önkéntes Nyugdíjpénztári tagság

Az MKB Nyugdíjpénztár a közel 90 ezres taglétszámával és 94 Mrd Ft-os vagyonával az ország egyik piacvezető nyugdíjpénztára, optimális megoldást nyújt a nyugdíjas években a jövedelem kiegészítéséhez. Hosszú távú, alacsony kockázatú, konzervatív befektetései révén, valamint kedvező hozamával és választható portfóliós rendszerének köszönhetően hozzájárul időskorban a megszokott életszínvonal megőrzéséhez.


MKB CSOPORT AJÁNLATAI


ÚJDONSÁG: MKB Egészség Plusz Hitelkártya

2013 októberétől MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztári tagként – amennyiben megfelel az MKB Bank által meghatározott igénylési feltételeknek - MKB Egészség Plusz Hitelkártyát (THM: 37,73%) igényelhet és 1%-os pénzvisszatérítésben részesülhet. Mivel az összeg megbízása alapján egyéni befizetésként kerül számlájára, így ez után igénybe vehető az adójóváírás.

Kedvezményes banki szolgáltatások pénztártagjainknak

A pénztári tagság egyúttal az MKB Bank számos szolgáltatásának kedvezményes elérését is lehetővé teszi.

Amellett, hogy a pénztártagok pénztári ügyeiket is el tudják intézni az ország területén lévő közel 80 MKB Bankfiókban ( Fióklista: www.mkb.hu ) , az MKB Bank Zrt. a pénztári kiadások finanszírozásához a gyorsan és rugalmasan használható lakossági folyószámlavezetést is kedvezményekkel ajánlja.EGYÉB AJÁNLATOK