Az alábbiakban kiemelt partnereink ajánlatait és az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjai számára kialakított kedvezményes lehetőségeket tekintheti át.

Promóciós játékunk lezárult

A „Gyűjtsön az egészségére” elnevezésű promóciós játékunk 2021.07.30-án lezárult. Az 1 db 150.000 forintos ajándékkártya és a 21 db 15.000 forintos Decathlon ajándékkártya sorsolása a Részvételi Szabályzat alapján 2021.08.16-án lesz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Promóciós játékkal kapcsolatos kérdéseket a promocio@mkbep.hu címre várjuk.

Köszönjük a promóciós játékunkban résztvevő Tagjainknak, hogy velünk tartottak.

MKB-Pannónia EgészségpénztárÉpítsen az egészségére és nyerjen!

Nem csupán a 20%-os, akár 150.000 forint adókedvezmény miatt éri meg növelni a pénztári megtakarásokat. Pénztártagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek!

Növelje pénztári számláját a Szabályzatban meghatározott mértékű egyéni befizetéssel 2021.02.10. és 2021.07.30. között, nyerje vissza a promóció idején teljesített befizetései összegét – legfeljebb 150.000 forintot ajándékkártyán - és fordítsa egészségére!

Nem kell mást tennie, mint regisztrálni promóciós játékunkba, feliratkozni hírlevelünkre, befizetéseivel gyarapítani saját megtakarítását az MKB-Pannónia Egészségpénztárban.

Még nem Tag Pénztárunkban? Lépjen be, gyűjtsön céljaira és játsszon velünk!


HOGYAN VEHETEK RÉSZT A 150.000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKKÁRTYA SORSOLÁSÁN?

 1. Fizessen be pénztári számlájára havonta legalább 25 ezer forintot vagy összesen minimum 150 ezer forintot 2021.02.10. és 2021.07.30. között.
 2. Tipp: a promóciós időszakban legalább 6 alkalommal teljesített, havi 25.000 forint befizetéssel már eléri a minimum befizetendő, összesen 150.000 forintot és esélyesként indul sorsolásunkon a fődíjért.

  Növelje nyerési esélyét! Ahányszor 150.000 forint egyéni befizetés történik a pénztári számláján a promóciós időszakban, annyiszor kerül be a sorsolási adatbázisba és jut esélyhez megnyerni a fődíjat!

 3. Iratkozzon fel pénztári hírlevelünkre, ha még nem tette meg, akkor töltse ki a közvetlen üzleti célú megkeresésre (DM) vonatkozó felhatalmazást is tartalmazó adatkezelési nyilatkozatot és küldje vissza akár hiteles e-aláírással ellátva, vagy postai úton eredetiben aláírva.
 4. Regisztráljon a promocio.mkbep.hu oldalon!


Csatlakozzon! Ha a sorsoláshoz elvárt egyéni befizetés többszörösét fizeti be pénztári számlájára a promóciós időszakban, az esélye is többszörös lesz! Az elvárt összeg kétszeresének (6x50.000 forint) befizetése esetén például kétszer kerül be a sorsolási adatbázisba, így esélyesebb megnyerni fődíjunkat!

Használja (újra) aktívan MKB Egészségkártyáját!

Gondoskodjon kényelmesen, gyorsan egészségéről, és most az Öné lehet az értékes különdíjunk egyike!

Amennyiben az elmúlt években nem használta, de a 2021.02.10 és 2021.07.30 közötti promóciós időszakban kivált egy új főkártyát vagy összesen legalább 30.000 forintot MKB Egészségkártyával költ el saját, vagy szerettei egészségére, a regisztrációt követően részt vesz sorsolásunkon, ahol 21 db 15.000 forint értékű Decathlon ajándékkártyát sorsolunk ki.

Aktuális egyenlegét, marketing-nyilatkozati státuszát és számlaforgalmát eléri honlapunkon a Tagi Portál Személyes tárhelyében.

Befizetéseit online bankkártyával a www.mkbep.hu címen, vagy az MKB-Pannónia Egészségpénztár bankszámlájára átutalva, vagy bankfiókban befizetve is teljesítheti.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár számlaszáma

MKB 10300002-20177920-00003285

Kérjük, hogy a közleményben tüntesse fel nevét, pénztártagi azonosítóját és az egyéni befizetés jogcímet.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információkért kérjük, olvassa el a vonatkozó Részvételi Szabályzatot.Az „Év végi készülődés az egészségért” elnevezésű promóciós játékunk 2020.12.23-án lezárult. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Köszönjük a promóciós játékunkban résztvevő Tagjainknak, hogy velünk tartottak.


Nyerjen az év végi készülődéssel!

Takarékoskodó tagjaink nem csupán a jövő tavasszal egyéni számlára kérhető és azonnal elkölthető 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény összegét maximalizálhatják, hanem most értékes nyereményeket is hazavihetnek.

Ne maradjon ki! Aktívan takarékoskodó pénztártagként befizetésének mértékétől függően részt vehet a 25 darab 5.000 forintos Rossmann ajándékkártya, a 3 db 15.000 forintos egészségügyi szűrőcsomag és a fődíj, a 100.000Ft sorsolásán is.

Nem kell mást tennie, mint regisztrálni promóciós játékunkba, pozitív marketing nyilatkozatot tenni befizetéseivel gyarapítani saját megtakarítását az MKB-Pannónia Egészségpénztárban.

Promóciós játékunk 2020. november 10-től 2020. december 23-ig tart.

Részletek a promocio.mkbep.hu oldalon.


Hogy vehetek részt a 125 ezer forint összértékű Rossmann ajándékkártyák, a 3 db 15 ezer forintos egészségügyi szűrőcsomag és a 100 ezer forint sorsolásán?

 1. Regisztráljon a játékra a promocio.mkbep.hu oldalon található űrlap kitöltésével és a Részvételi Szabályzat, valamint az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával.
 2. Iratkozzon fel pénztári hírlevelünkre, ha még nem tette, akkor ide kattintva töltse ki az ehhez szükséges nyilatkozatot és küldje vissza akár hiteles e-aláírással ellátva, vagy postai úton eredetiben aláírva.
 3. A Díj, 25 db 5 ezer forintos Rossmann ajándékkártya sorsolásán történő részvételhez:

 4. Regisztráljon a játékra a promocio.mkbep.hu oldalon található űrlap kitöltésével és a Részvételi Szabályzat, valamint az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával.
 5. A Különdíj, 3 db 15 ezer forintos Egészségügyi szűrőcsomagra beváltható utalvány sorsolásához történő részvételhez:

 6. Fizessen be pénztári számlájára minimum 350 ezer forintot 2020. november 10. és 2020. december 23. között.
 7. A Fődíj, 100 ezer forint sorsolásán történő részvételhez:

 8. Fizessen be pénztári számlájára minimum 500 ezer forintot 2020. november 10. és 2020. december 23. között.

Növelje esélyét! Ahányszor a Díj, Különdíj és Fődíj kategóriában elvárt minimum meghatározott összegű egyéni befizetés történik a pénztári számláján a promóciós időszakban, annyiszor lesz esélyes megnyerni a kategóriákban kisorsolásra kerülő nyereményeket!

Példa: 500.000 Ft egészségpénztári egyéni befizetés esetén, automatikusan 10x kerül be a 25 db 5.000 forintos Rossmann ajándékkártya, 1x a 3 db 15.000 forintos egészségügyi szűrőcsomagra beváltható utalvány és 1x a Fődíj sorsolási adatbázisba.

Aktuális egyenlegét, marketing-nyilatkozati státuszát és számlaforgalmát eléri honlapunkon a Tagi Portál Személyes tárhelyében.

Befizetéseit online bankkártyával a https://www.mkbep.hu/ www.mkbep.hu címen, vagy az MKB-Pannónia Egészségpénztár bankszámlájára átutalva, vagy bankfiókban befizetve is teljesítheti.

Számlaszámunk: 10300002-20177920-00003285 | Kérjük, hogy a közleményben tüntesse fel nevét, pénztártagi azonosítóját.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információkért kérjük, olvassa el a vonatkozó Részvételi Szabályzatot.


MKB PÉNZTÁRAK AJÁNLATAI

A pénzügyi biztonság az öngondoskodás által előre tervezhető, ehhez a három legkézenfekvőbb lehetőség az önkéntes nyugdíjpénztári (www.mkbnyp.hu), az önkéntes egészségpénztári formák, ahol a tagok tulajdonosok és egyben ügyfelek is. Ezen megtakarításokat az állam jelentős adókedvezményekkel ösztönzi: az egyéni befizetés után a személyi jövedelemadóból 20% adókedvezmény visszaigényelhető az önkéntes pénztárba évente akár 150 000 Ft összegben. Mindemellett a munkáltató kedvező adózási feltételek mellett nyújthat béren kívüli juttatásként hozzájárulást dolgozóinak akár az MKB Pénztári ajánlataiból vagy a közkedvelt MKB Széchenyi Pihenőkártya (www.mkbszepkartya.hu) béren kívüli juttatás lehetőségével.

Az MKB-csoport a pénztári szférában és a SZÉP Kártyában is átfogó, teljes szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A Munkáltató részére biztosítjuk a személyes konzultáció, valamint írásos formában a tájékoztatás lehetőségét, a további kérdések pontosítása érdekében. Igény szerint prezentációk tartásával vállaljuk a dolgozók felkészítését is a felhasználással, illetve a rendszerek megismertetésével kapcsolatban. Az egyes MKB pénztárakról és az MKB SZÉP Kártyáról részletes ajánlati anyagot küldünk kérésre. Honlapjainkon a kapcsolattartáshoz szükséges valamennyi nyomtatvány, így a munkáltatói szerződés minták is megtalálhatók, letölthetők.

Legyen Ön is MKB SZÉP Kártya-birtokos

A SZÉP Kártya esetében kizárólag a munkáltató nyújthat támogatást, a rendszer nem teszi lehetővé az egyéni befizetést, viszont széleskörű felhasználást biztosít, ezért érdemes a cafetériaban választani illetve amennyiben módja van, kérje munkáltatójától, mint béren kívüli juttatást.

MKB Önkéntes Nyugdíjpénztári tagság

Az MKB Nyugdíjpénztár a közel 90 ezres taglétszámával és 94 Mrd Ft-os vagyonával az ország egyik piacvezető nyugdíjpénztára, optimális megoldást nyújt a nyugdíjas években a jövedelem kiegészítéséhez. Hosszú távú, alacsony kockázatú, konzervatív befektetései révén, valamint kedvező hozamával és választható portfóliós rendszerének köszönhetően hozzájárul időskorban a megszokott életszínvonal megőrzéséhez.


MKB CSOPORT AJÁNLATAI


ÚJDONSÁG: MKB Egészség Plusz Hitelkártya

2013 októberétől MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztári tagként – amennyiben megfelel az MKB Bank által meghatározott igénylési feltételeknek - MKB Egészség Plusz Hitelkártyát (THM: 37,73%) igényelhet és 1%-os pénzvisszatérítésben részesülhet. Mivel az összeg megbízása alapján egyéni befizetésként kerül számlájára, így ez után igénybe vehető az adójóváírás.

Kedvezményes banki szolgáltatások pénztártagjainknak

A pénztári tagság egyúttal az MKB Bank számos szolgáltatásának kedvezményes elérését is lehetővé teszi.

Amellett, hogy a pénztártagok pénztári ügyeiket is el tudják intézni az ország területén lévő közel 80 MKB Bankfiókban ( Fióklista: www.mkb.hu ) , az MKB Bank Zrt. a pénztári kiadások finanszírozásához a gyorsan és rugalmasan használható lakossági folyószámlavezetést is kedvezményekkel ajánlja.EGYÉB AJÁNLATOK